Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Synchrony Bank Login

  • 3 fhreagra
  • 1 leis an bhfadhb seo
  • 4 views
  • Freagra is déanaí ó cor-el

more options

After upgrading to Firefox version 103.0 on Windows 10 I am no longer able to Login to https://auth.synchronybank.com/account/login . After entering my User ID and Password I stay on the Login screen with the gear spinning for several minutes then receive the error screen shown in the attached image. Clicking on Try Again" on the error screen produces the same error. Please correct ASAP.

Note that the Login from https://auth.synchronybank.com/account/login completes successfully using the Google Chrome or Microsoft Edge browsers.

After upgrading to Firefox version 103.0 on Windows 10 I am no longer able to Login to [https://auth.synchronybank.com/account/login https://auth.synchronybank.com/account/login] . After entering my User ID and Password I stay on the Login screen with the gear spinning for several minutes then receive the error screen shown in the attached image. Clicking on '''Try Again" on the error screen produces the same error. Please correct ASAP. Note that the Login from https://auth.synchronybank.com/account/login completes successfully using the Google Chrome or Microsoft Edge browsers.
Attached screenshots

Réiteach roghnaithe

I am using VIPRE Advanced Security.

The first thing I tried was to test the Login in Safe Mode. I was able to Login several times from within Safe Mode. I then turned off Troubleshoot Mode and successfully logged in with all add-ons, etc. enabled. I then restarted the PC and once again was able to Login to Synchrony Bank.

I am glad that the problem is solved but am puzzled as to what the fix was. Was there some corruption that got cleared by running in Safe Mode? Please comment.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (3)

more options

Helpful?

more options

Réiteach Roghnaithe

I am using VIPRE Advanced Security.

The first thing I tried was to test the Login in Safe Mode. I was able to Login several times from within Safe Mode. I then turned off Troubleshoot Mode and successfully logged in with all add-ons, etc. enabled. I then restarted the PC and once again was able to Login to Synchrony Bank.

I am glad that the problem is solved but am puzzled as to what the fix was. Was there some corruption that got cleared by running in Safe Mode? Please comment.

Helpful?

more options

If this happens again:

You can check for issues with Total Cookie Protection.

You can try these steps in case of issues with webpages:

You can reload webpage(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files.

  • hold down the Shift key and left-click the Reload button
  • press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux)
  • press "Command + Shift + R" (Mac)

Clear the Cache and remove the Cookies for websites that cause problems via the "3-bar" Firefox menu button (Settings).

"Remove the Cookies" for websites that cause problems:

  • Settings -> Privacy & Security
    Cookies and Site Data: "Manage Data"

"Clear the Cache":

  • Settings -> Privacy & Security
    Cookies and Site Data -> Clear Data -> [X] Cached Web Content -> Clear

Start Firefox in Troubleshoot Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration or userChrome.css is causing the problem.

  • switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Themes
  • do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Troubleshoot Mode start window

Helpful?

Cuir ceist

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.