Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Weird Borders in websites and address bar not searching.

  • 7 bhfreagra
  • 1 leis an bhfadhb seo
  • 14 views
  • Freagra is déanaí ó Pijun

more options

Every website I go to except for some like settings or customize toolbar has these weird borders that are the same as my theme that just appeared and I don't know how to turn them off.

Also my address bar will only go to a direct website I put in. Like if I try to search for banana, it'll instead be https://banana/ instead of my search engine so I can't search.

Every website I go to except for some like settings or customize toolbar has these weird borders that are the same as my theme that just appeared and I don't know how to turn them off. Also my address bar will only go to a direct website I put in. Like if I try to search for banana, it'll instead be https://banana/ instead of my search engine so I can't search.
Attached screenshots

Réiteach roghnaithe

I managed to fix the problem by refreshing my Firefox. It appears my resolution was spoofed, but I dunno why roblox wasn't working. All good now.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (7)

more options

I managed to fix the address bar problem, now I just need help with the borders

Athraithe ag Pijun ar

Helpful?

more options

From what you say it seems to be your theme. A similar issue was reported in the thread linked here. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1371945

Helpful?

more options

terry21 said

From what you say it seems to be your theme. A similar issue was reported in the thread linked here. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1371945

This doesn't seem to be the same problem. It doesn't affect the website, just adds these annoying borders. It's not caused by themes, and actually changes color dependent on the theme, so it must be something with Firefox.

Helpful?

more options

Where is the image in your second screenshot from if not a website? I am pasting some links relating to troubleshooting and profiles. A quick way to test your profile is to create a new profile. You do not need to configure it unless it solves the problem.

Your culprit may be hardware acceleration (see the third link) unless you have enabled "resist fingerprinting" which can also cause issues.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-and-diagnose-firefox-problems https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems

https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-remove-switch-firefox-profiles https://support.mozilla.org/en-US/kb/recovering-important-data-from-an-old-profile https://support.mozilla.org/en-US/kb/profiles-where-firefox-stores-user-data

https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-protection-against-fingerprinting

Helpful?

more options

terry21 said

Where is the image in your second screenshot from if not a website? I am pasting some links relating to troubleshooting and profiles. A quick way to test your profile is to create a new profile. You do not need to configure it unless it solves the problem. Your culprit may be hardware acceleration (see the third link) unless you have enabled "resist fingerprinting" which can also cause issues. https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-and-diagnose-firefox-problems https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-remove-switch-firefox-profiles https://support.mozilla.org/en-US/kb/recovering-important-data-from-an-old-profile https://support.mozilla.org/en-US/kb/profiles-where-firefox-stores-user-data https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-protection-against-fingerprinting

The problem isn't the theme, something I did in about:config caused it but I do not remember what. It does not happen in another profile. Resist fingerprinting was enabled, but when disabled did not fix the problem. Disabling hardware acceleration did not fix it either.

Helpful?

more options

I still have this border problem, and a new problem has occured out of thin air as well. When I attempt to play a roblox game all that occurs is this error that shows up immediately after clicking play. I haven't changed any settings recently, and would like recommendations on what about:config setting may have caused this. It works perfectly fine in other profiles, but not in my default profile's containers. I'm 100% sure it's something with my profile.

Helpful?

more options

Réiteach Roghnaithe

I managed to fix the problem by refreshing my Firefox. It appears my resolution was spoofed, but I dunno why roblox wasn't working. All good now.

Helpful?

Cuir ceist

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.