Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Support site taking a long time to load user questions in several versions of Firefox and even Waterfox on Windows and Linux

  • 1 freagra
  • 1 leis an bhfadhb seo
  • 8 views
  • Freagra is déanaí ó James

more options

https://support.mozilla.org

I'm having an issue with just this site loading in Windows and Linux. see screenshots It takes time for the site to load when clicking on user questions. This started after the site maintenance. I've tried clearing the cache, troubleshoot mode, turned off hardware accelaration, and enable dns over https in both Windows and Linux, but no joy. It doesn't happen on all questions, but after 2 or 3 it happens.

https://support.mozilla.org I'm having an issue with just this site loading in Windows and Linux. see screenshots It takes time for the site to load when clicking on user questions. This started after the site maintenance. I've tried clearing the cache, troubleshoot mode, turned off hardware accelaration, and enable dns over https in both Windows and Linux, but no joy. It doesn't happen on all questions, but after 2 or 3 it happens.
Attached screenshots

Athraithe ag jonzn4SUSE ar

Réiteach roghnaithe

All Replies (1)

more options

Réiteach Roghnaithe

Helpful?

Cuir ceist

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.