On Aug 14th 11 PM ET/Aug 15th 03:00 UTC, due to scheduled Firefox Account server maintenance, users may not be able to sign in or create a new subscription. This is expected to last approximately 30 minutes. Status updates can be found at https://status.vpn.mozilla.org or https://status.relay.firefox.com.

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Cuireadh an snáithe seo sa chartlann. Cuir ceist nua má tá cabhair uait.

iframe with self signed certificate not working

more options

We have a website with self-signed certificate and when the site is loaded for first time, a warning is given and we click on "Accept the risk and continue" to load the site. This behavior is acceptable as we have a self-signed certificate. After, logging in, we have an iframe in dashboard ( url in same domain) which doesn't get loaded [Empty screen without any prompts]. In chrome browser, after clicking on continue for the first time the site gets loaded, the iframe also gets loaded properly. In the same way, iframe is expected to load in safari browser as we have already agreed to continue(when site is loaded for first time) and url is also from same domain. Please guide me on how to resolve this issue.

We have a website with self-signed certificate and when the site is loaded for first time, a warning is given and we click on "Accept the risk and continue" to load the site. This behavior is acceptable as we have a self-signed certificate. After, logging in, we have an iframe in dashboard ( url in same domain) which doesn't get loaded [Empty screen without any prompts]. In chrome browser, after clicking on continue for the first time the site gets loaded, the iframe also gets loaded properly. In the same way, iframe is expected to load in safari browser as we have already agreed to continue(when site is loaded for first time) and url is also from same domain. Please guide me on how to resolve this issue.

All Replies (1)

more options

If you check the Web Console for the tab, is there any explanation about the iframe not loading? You can open that using Ctrl+Shift+K. See: https://developer.mozilla.org/docs/Tools/Web_Console