Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Cuireadh an snáithe seo sa chartlann. Cuir ceist nua má tá cabhair uait.

Can't reach website in firefox while connected to VPN, chrome works

  • 12 freagra
  • 1 leis an bhfadhb seo
  • 7 views
  • Freagra is déanaí ó jonzn4SUSE

more options

I use a VPN at work for accessing some internal domains. Until last week I was able to reach them fine in Firefox, then it wasn't work when I logged in on Tuesday. What happens now is the tab seems to wait for a bit, then it times out with an error that it wasn't able to connect. Is there someway to fix this?

I'm able to reach these domains through other means like chrome browser (which I'm using as a workaround) or git.

All Replies (12)

more options

Can you reach the site in question when off the vpn in Firefox?

more options

jonzn4SUSE said

Can you reach the site in question when off the vpn in Firefox?

No

more options

The site is internal right? If so, then not much we can do. Maybe make sure this is turned off. see screenshot

more options

Turning that off fixed it, thanks

edit: Nevermind, I didn't realize you need to turn that off on a per-site basis so I wasn't actually turning it off on the internal websites. What's odd is that reaching the website did work this morning, but then I had to restart firefox due to an update and now it's back to not working

Athraithe ag eric.evans1 ar

more options

The timeline for when stuff started breaking seems to line up with when my firefox is getting the updated (I seem to get them 2 weeks after the release date listed https://www.mozilla.org/en-US/firefox/84.0/releasenotes/ and https://www.mozilla.org/en-US/firefox/84.0.1/releasenotes/). First had this issue last Tuesday when I got 84.0, now had a temporary period where it was working then it updated to 84.0.1 and back to not working.

more options

Try going into the setting and allow the sites. see screenshot

more options

I don't see how to Allow a site from the Manage Exceptions button, only remove exceptions on sites I've already given exceptions to. I also cannot load these pages far enough for the left button on the address bar to give me the option of disabling tracking for the current website.

I did try temporarily setting my protection level to Custom, then unchecked Tracking Content in hopes that would have the same affect as allowing all sites. That didn't allow me to reach these sites.

more options

Try adding the sites you are trying to get to in the Manage Exceptions. see screenshot

more options

How do I do that? I see the button and the modal it brings up but there's nothing in it about adding a site, only removing sites.

more options

My mistake, wrong spot. Go into the setting and then under Privacy & Security.

more options

Added the sites as exceptions but was not able to reach them

more options

I would just go back to 84.0 and run a newer version in a separate folder. I currently run 84.0.1 and Nightly.

Operating System: openSUSE Tumbleweed 20210103 KDE Plasma Version: 5.20.4 KDE Frameworks Version: 5.77.0 Qt Version: 5.15.2 Kernel Version: 5.10.4-1-default OS Type: 64-bit Processors: 8 × Intel® Core™ i7-4810MQ CPU @ 2.80GHz Memory: 31.0 GiB of RAM Graphics Processor: Mesa DRI Intel® HD Graphics 4600