X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Fóram Tacaíochta

Why do my tabs no longer have any site info!

Postáilte

My tabs no longer show site info with the exception of the current(open) tab! Suggestions for getting this functionality back?

My tabs no longer show site info with the exception of the current(open) tab! Suggestions for getting this functionality back?
Luaigh

Tuilleadh mionsonraí faoin chóras

Breiseáin Shuiteáilte

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Feidhmchlár

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

Tuilleadh Eolais

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17341 réiteach 156761 freagra

Can you attach a screenshot?

Can you attach a screenshot? *https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-do-i-create-screenshot-my-problem *use a compressed image type like PNG or JPG to save the screenshot
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh

Úinéir na ceiste

Thanks for the timely reply! You should be able to see that the only tab with info is the active tab. To be clear, I am on my laptop.

Thanks for the timely reply! You should be able to see that the only tab with info is the active tab. To be clear, I am on my laptop.
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17341 réiteach 156761 freagra

Hmm. It looks that you have white or transparent text on the Tab bar possibly related to the white text and black background of the menu bar.

Hmm. It looks that you have white or transparent text on the Tab bar possibly related to the white text and black background of the menu bar.
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh

Úinéir na ceiste

I figured it out after a bit of fiddling with the Customize options. It seems I inadvertently changed my theme from Litefox to Default. The Default theme option was obviously the problem. It begs the question - "What possible rationale is there for such a poorly conceived option?" Regardless, I'm back to normal, thank you!

I figured it out after a bit of fiddling with the Customize options. It seems I inadvertently changed my theme from Litefox to Default. The Default theme option was obviously the problem. It begs the question - "What possible rationale is there for such a poorly conceived option?" Regardless, I'm back to normal, thank you!
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh
Cuir ceist

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.