X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Fóram Tacaíochta

Youtube Wont load thubnails of results in Firefox 68 (MAC OSX High Sierra 10.13.6)

Postáilte

For many versions of Firefox my Youtube video result thumbs won't load any images. However I can play videos when selected/linked to. I've tried everything.

1) Hardware Acceleration disabling 2) Cookie Clearing 3) Re installing 4) New Profile 5) "about:config" spoofing 6) Plugin disabling

Nothing Seems to work... Any assistance would be appreciated!

For many versions of Firefox my Youtube video result thumbs won't load any images. However I can play videos when selected/linked to. I've tried everything. 1) Hardware Acceleration disabling 2) Cookie Clearing 3) Re installing 4) New Profile 5) "about:config" spoofing 6) Plugin disabling Nothing Seems to work... Any assistance would be appreciated!
Attached screenshots

Réiteach roghnaithe

I see a lot of images with size 0 in the last screenshot (Network Monitor). These images appear to come via an open HTTP connection. You can try to open such an image link in a new tab to see if there are error messages.

Read this answer in context 0
Luaigh

Tuilleadh mionsonraí faoin chóras

Breiseáin Shuiteáilte

UBlock Origin Adobe Acrobat Auto Mute

Feidhmchlár

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.13; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

Tuilleadh Eolais

Jeremy Sanders
  • Top 25 Contributor
11 réiteach 142 freagra

Does this happen in Safe Mode?

I think this may have something to do with the add-ons you are using if you have any.

Does this happen in Safe Mode? I think this may have something to do with the add-ons you are using if you have any.
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh

Úinéir na ceiste

Jeremy Sanders said

Does this happen in Safe Mode? I think this may have something to do with the add-ons you are using if you have any.

Unfortunately yes.

I only have these add-ons active: UBlock Origin, Adobe Acrobat, Auto Mute. I've tried it with all of them deactivated.

''Jeremy Sanders [[#answer-1236502|said]]'' <blockquote> Does this happen in Safe Mode? I think this may have something to do with the add-ons you are using if you have any. </blockquote> Unfortunately yes. I only have these add-ons active: UBlock Origin, Adobe Acrobat, Auto Mute. I've tried it with all of them deactivated.
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh
Jeremy Sanders
  • Top 25 Contributor
11 réiteach 142 freagra

Have you tried seeing if this also occurs in Safari?

I've noticed a few YouTube related issues that may be something on their end and not FireFox's.

Have you tried seeing if this also occurs in Safari? I've noticed a few YouTube related issues that may be something on their end and not FireFox's.
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh

Úinéir na ceiste

Yea. Works fine on all other browsers. I usually turn to chrome for youtube related needs because of this.

Yea. Works fine on all other browsers. I usually turn to chrome for youtube related needs because of this.
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh
Euro Slam 0 réiteach 1 freagra

same problem here i tried many times.

same problem here i tried many times[http://example.com .]
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh
McCoy
  • Top 10 Contributor
494 réiteach 4539 freagra

Some different solutions (and opinions ... ) in this thread - like refreshing the page a few times, clearing the cache and more :

https://www.reddit.com/r/firefox/comments/7g0xor/firefox_has_stopped_showing_youtube_thumbnails/

Some different solutions (and opinions ... ) in this thread - like refreshing the page a few times, clearing the cache and more : https://www.reddit.com/r/firefox/comments/7g0xor/firefox_has_stopped_showing_youtube_thumbnails/
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh

Úinéir na ceiste

McCoy said

Some different solutions (and opinions ... ) in this thread - like refreshing the page a few times, clearing the cache and more : https://www.reddit.com/r/firefox/comments/7g0xor/firefox_has_stopped_showing_youtube_thumbnails/

I've used the methods in that thread also (meaning I've visited that particular reddit link) to no avail. :(

''McCoy [[#answer-1236561|said]]'' <blockquote> Some different solutions (and opinions ... ) in this thread - like refreshing the page a few times, clearing the cache and more : https://www.reddit.com/r/firefox/comments/7g0xor/firefox_has_stopped_showing_youtube_thumbnails/ </blockquote> I've used the methods in that thread also (meaning I've visited that particular reddit link) to no avail. :(
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh
McCoy
  • Top 10 Contributor
494 réiteach 4539 freagra

romer242 said

I've used the methods in that thread also (meaning I've visited that particular reddit link) to no avail. :(

In which case you've done just about everything in the book ....

Your screenshot shows that you're not signed in - what if you do sign in ?

''romer242 [[#answer-1236563|said]]'' <blockquote> I've used the methods in that thread also (meaning I've visited that particular reddit link) to no avail. :( </blockquote> In which case you've done just about everything in the book .... Your screenshot shows that you're not signed in - what if you do sign in ?
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh

Úinéir na ceiste

McCoy said

romer242 said
I've used the methods in that thread also (meaning I've visited that particular reddit link) to no avail. :(

In which case you've done just about everything in the book ....

Your screenshot shows that you're not signed in - what if you do sign in ?

I listed a few methods that I've tried in the description. That's what I meant :P I've seen people with no thumbnails at all and others with black boxes... but none with my particular issue.

Signed in does the same by the way. I've tried multiple methods signed in and out, and in safe mode.

''McCoy [[#answer-1236567|said]]'' <blockquote> ''romer242 [[#answer-1236563|said]]'' <blockquote> I've used the methods in that thread also (meaning I've visited that particular reddit link) to no avail. :( </blockquote> In which case you've done just about everything in the book .... Your screenshot shows that you're not signed in - what if you do sign in ? </blockquote> I listed a few methods that I've tried in the description. That's what I meant :P I've seen people with no thumbnails at all and others with black boxes... but none with my particular issue. Signed in does the same by the way. I've tried multiple methods signed in and out, and in safe mode.
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17346 réiteach 156791 freagra

You can check the Web Console (Tools -> Web Developer) for messages about blocked content and about the presence of mixed or unsafe content.

You can check the Network Monitor to see if content is blocked or otherwise fails to load.

If necessary use "Ctrl+F5" or "Ctrl+Shift+R" (Mac: Command+Shift+R) to reload the page and bypass the cache to generate a fresh log.

You can check the Web Console (Tools -> Web Developer) for messages about blocked content and about the presence of mixed or unsafe content. *https://developer.mozilla.org/en-US/Tools/Web_Console You can check the Network Monitor to see if content is blocked or otherwise fails to load. *https://developer.mozilla.org/en-US/Tools/Network_Monitor If necessary use "Ctrl+F5" or "Ctrl+Shift+R" (Mac: Command+Shift+R) to reload the page and bypass the cache to generate a fresh log.
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh

Úinéir na ceiste

First image is after a general refresh with the web console active.

First image is after a general refresh with the web console active.
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh

Úinéir na ceiste

Second image is after a cache bypass.

Second image is after a cache bypass.
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh

Úinéir na ceiste

This one is with the network monitor active.

This one is with the network monitor active.
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17346 réiteach 156791 freagra

Réiteach Roghnaithe

I see a lot of images with size 0 in the last screenshot (Network Monitor). These images appear to come via an open HTTP connection. You can try to open such an image link in a new tab to see if there are error messages.

I see a lot of images with size 0 in the last screenshot (Network Monitor). These images appear to come via an open HTTP connection. You can try to open such an image link in a new tab to see if there are error messages.
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh

Úinéir na ceiste

BOOM! SOLVED!!!!!!!!!!!!! It was my "little snitch" firewall! Derp... THANK YOU ALL SOOOOOO MUCH! You guys are awesome! BIG thanks to @cor-el

BOOM! SOLVED!!!!!!!!!!!!! It was my "little snitch" firewall! Derp... THANK YOU ALL SOOOOOO MUCH! You guys are awesome! BIG thanks to @cor-el
An bhfuil an freagra seo cabhrach?
Luaigh
Cuir ceist

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.