Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Cuireadh an snáithe seo sa chartlann. Cuir ceist nua má tá cabhair uait.

selection boxes all look the same in my att email

  • 5 fhreagra
  • 1 leis an bhfadhb seo
  • 4 views
  • Freagra is déanaí ó FredMcD

more options

All the function boxes like reply ,reply all, forward look the same in my att emails.

Réiteach roghnaithe

To all: there wasn't a security.sandbox.content.level = 1 listed when I accessed [about.config] So I went to settings in win10 and uninstalled Firefox. Then reinstalled it. Seems to have solved the issue. Thanks for the effort FredMcD.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (5)

more options

Hello,

In order to better assist you with your issue please provide us with a screenshot. If you need help to create a screenshot, please see How do I create a screenshot of my problem?

Once you've done this, attach the saved screenshot file to your forum post by clicking the Browse... button below the Post your reply box. This will help us to visualize the problem.

Thank you!

more options

Screen shot provided... hope this helps

more options

This looks like a problem with fonts.

This can happen when Firefox has a problem to access locally installed fonts because of sandbox security issues. https://wiki.mozilla.org/Security/Sandbox

You can set this pref to 2 or 1 on the about:config page to lower the sandbox security setting.

security.sandbox.content.level = 1

Close and restart Firefox to make the change effective.

If '1' still doesn't have an effect then try '0' to disable the sandbox.

If this didn't work then undo/reverse the change and reset the pref via the right-click context menu to the default value.

Type about:config<enter> in the address bar. If a warning screen comes up, press the I Accept the Risk button. At the top of the screen is a search bar.

more options

Réiteach Roghnaithe

To all: there wasn't a security.sandbox.content.level = 1 listed when I accessed [about.config] So I went to settings in win10 and uninstalled Firefox. Then reinstalled it. Seems to have solved the issue. Thanks for the effort FredMcD.

more options

That was very good work. Well done.