Sykje yn Support

Mij stipescams. Wy sille jo nea freegje in telefoannûmer te beljen, der in sms nei ta te stjoeren of persoanlike gegevens te dielen. Meld fertochte aktiviteit mei de opsje ‘Misbrûk melde’.

Learn More

Dizze konversaasje is argivearre. Stel in nije fraach as jo help nedich hawwe.

No sound in Thunderbird.

more options

Hello there !

I've recently installed Thunderbird, and encountered a sound issue : it's totally mute ! I've got no clicking/ticking system sounds (for example when changing folders, validating options, etc), and that wouldn't bother me much if this didn't include the new mail sound notification.

I tried both system default and custom sound, even the "play sound" button... well, I guess it works, for it ain't greyed, but no sound comes out ^^

ThingsToKnow : _I'm on Windows 7 Premium Family pack _I've checked the sound option in the SysTray : system is not manuelly muted, nor is Thunderbird _Ive tried to run in safe mode, no change _I've added 2 new lines in the about:config panel : "mail.server.server3.defer_get_new_mail" and "mail.server.server3.defer_get_new_mail", both set to "true", dunno if that can cause any sound issue ? _I haven't tried re-installing Thunderbird yet so far

That's all I can think about for now. Any ideas ? :)

Hello there ! I've recently installed Thunderbird, and encountered a sound issue : it's totally mute ! I've got no clicking/ticking system sounds (for example when changing folders, validating options, etc), and that wouldn't bother me much if this didn't include the new mail sound notification. I tried both system default and custom sound, even the "play sound" button... well, I guess it works, for it ain't greyed, but no sound comes out ^^ ThingsToKnow : _I'm on Windows 7 Premium Family pack _I've checked the sound option in the SysTray : system is not manuelly muted, nor is Thunderbird _Ive tried to run in safe mode, no change _I've added 2 new lines in the about:config panel : "mail.server.server3.defer_get_new_mail" and "mail.server.server3.defer_get_new_mail", both set to "true", dunno if that can cause any sound issue ? _I haven't tried re-installing Thunderbird yet so far That's all I can think about for now. Any ideas ? :)

Alle antwurden (1)

more options

mail.server.server2.defer_get_new_mail* for one of the two about:config lines, sorry ^^