Sykje yn Support

Mij stipescams. Wy sille jo nea freegje in telefoannûmer te beljen, der in sms nei ta te stjoeren of persoanlike gegevens te dielen. Meld fertochte aktiviteit mei de opsje ‘Misbrûk melde’.

Learn More

Dizze konversaasje is argivearre. Stel in nije fraach as jo help nedich hawwe.

The certificate is not trusted because no issuer chain was provided - firefox only

  • 5 antwurd
  • 49 hawwe dit probleem
  • 43 werjeftes
  • Lêste antwurd fan zivperry

more options

Hi, I'm trying to get my website: https://mgmt.pixafix.com/

and I'm getting the following error:

This Connection is Untrusted

...

mgmt.pixafix.com uses an invalid security certificate.

The certificate is not trusted because no issuer chain was provided.

(Error code: sec_error_unknown_issuer)



This is my website, and I've installed the certificate 2 month ago. I didn't check it using Firefox until now.

Firefox enter all other HTTPS website. All other browser entering my https domain with no warning.


Tested on 2 different machines:

Ubuntu - Firefox not working, Chrome - working fine (without any warning)

Mac - Firefox not working, Safari - working fine (without any warning)


I've tried the solutions described here:

https://support.mozilla.org/en-US/kb/connection-untrusted-error-message#w_the-certificate-is-not-trusted-because-the-issuer-certificate-is-unknown

And unable to use this solution because no firewall installed:

https://support.mozilla.org/en-US/kb/secure-connection-failed-error-message#w_the-certificate-is-not-trusted-because-no-issuer-chain-was-provided


Thanks in advance for any help,

Ziv

Hi, I'm trying to get my website: https://mgmt.pixafix.com/ and I'm getting the following error: This Connection is Untrusted ... mgmt.pixafix.com uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because no issuer chain was provided. (Error code: sec_error_unknown_issuer) This is my website, and I've installed the certificate 2 month ago. I didn't check it using Firefox until now. Firefox enter all other HTTPS website. All other browser entering my https domain with no warning. Tested on 2 different machines: Ubuntu - Firefox not working, Chrome - working fine (without any warning) Mac - Firefox not working, Safari - working fine (without any warning) I've tried the solutions described here: https://support.mozilla.org/en-US/kb/connection-untrusted-error-message#w_the-certificate-is-not-trusted-because-the-issuer-certificate-is-unknown And unable to use this solution because no firewall installed: https://support.mozilla.org/en-US/kb/secure-connection-failed-error-message#w_the-certificate-is-not-trusted-because-no-issuer-chain-was-provided Thanks in advance for any help, Ziv

Bewurke troch zivperry op

Keazen oplossing

Hello there. Did you check your date and time setting is up to date?

Dit antwurd yn kontekst lêze 👍 0

Alle antwurden (5)

more options

Hi Zivperry here you can get the solution for your problem You should be able to download this EssentialSSLCA intermediate certificate from this page and install it in the Certificate Manager .https://support.comodo.com/index.php?_m=downloads&_a=viewdownload&downloaditemid=62&nav=0,1 Do NOT set any trust bits, those are only required for root certificates and should never be set for intermediate certificates.

more options

Thanks sahilnmmt but it not helping.

I'm downloaded the EssentialSSLCA certificate and import it into firefox using:

Advanced > View certificate > Authorities > import

Didn't check any checkbox there.

Restarted my Firefox, and still getting the same message.

more options

Keazen oplossing

Hello there. Did you check your date and time setting is up to date?

more options

I checked the date and time at my desktop and on the server (mgmt.pixafix.com). The date and time are OK.

I've even run ntpdate to update the clock and restarted the web server (apache) - and still nothing.

more options

I've tried another solution - maybe my web-server is not updated or something.

So I've update my server (yum update...) and now everything is up to date.

My server run on Amazon cloud (AWS).


And still, the problem still occur on Firefox, but not on other browsers.