Sykje yn Support

Mij stipescams. Wy sille jo nea freegje in telefoannûmer te beljen, der in sms nei ta te stjoeren of persoanlike gegevens te dielen. Meld fertochte aktiviteit mei de opsje ‘Misbrûk melde’.

Learn More

Dizze konversaasje is argivearre. Stel in nije fraach as jo help nedich hawwe.

Some videos do not function, nothing I try will work.

  • 2 antwurd
  • 0 hawwe dit probleem
  • 1 werjefte
  • Lêste antwurd fan cor-el

more options

Some, but not all, videos on Twitter and tumblr don't function. On tumblr, the audio usually plays but the video is blank. On Twitter, the videos are always stuck loading. Thumbnails always load, there is no way for me to know if a video will work or not without trying to play it.

They work when I use a different browser, and Youtube is fully functional, so it can't be an issue with my laptop. The other person in the house who uses Firefox is able to play the same videos without issue.

I've searched for solutions and exhausted the possibilities in dozens of articles and support sites saying the same things over and over again. I'm at my wit's end.

I've tried: -disabling hardware acceleration -audio and video permissions -clearing cache and cookies -disabling enhanced tracking protection -switching off adblocker -running it in troubleshooting mode -refreshing Firefox

None of these did anything. Can anybody give me even a scrap of an idea as to what I can do?

Some, but not all, videos on Twitter and tumblr don't function. On tumblr, the audio usually plays but the video is blank. On Twitter, the videos are always stuck loading. Thumbnails always load, there is no way for me to know if a video will work or not without trying to play it. They work when I use a different browser, and Youtube is fully functional, so it can't be an issue with my laptop. The other person in the house who uses Firefox is able to play the same videos without issue. I've searched for solutions and exhausted the possibilities in dozens of articles and support sites saying the same things over and over again. I'm at my wit's end. I've tried: -disabling hardware acceleration -audio and video permissions -clearing cache and cookies -disabling enhanced tracking protection -switching off adblocker -running it in troubleshooting mode -refreshing Firefox None of these did anything. Can anybody give me even a scrap of an idea as to what I can do?

Alle antwurden (2)

more options

Dropa said

Did you try this:

I initially overlooked incognito, I tried it just now on your suggestion and it did not work, unfortunately.

more options

You can check the Web Console for relevant-looking messages.