Windows 10 S laat me geen Firefox installeren

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Windows 10 in S-modus staat de installatie van Firefox of andere apps van buiten de Microsoft Store niet toe. Om Firefox te installeren, vereist Microsoft dat u overschakelt vanuit de S-modus in Windows 10. Bezoek daarna de Firefox-downloadpagina om Firefox te installeren.

Bekijk het artikel Veelgestelde vragen over Windows 10 in S-modus bij Microsoft Support voor meer informatie.