Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat?

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

Firefox is ook beschikbaar op Android- en Apple-telefoons en -tablets. Gebruik het met Firefox Accounts om uw bladwijzers, wachtwoorden en navigatiegeschiedenis tussen uw desktop en mobiele apparaten te synchroniseren.

Android-apparaten

Android 2.2 ed ARMV6-apparaten: met ingang van januari 2015 verkrijgen Android 2.2- en ARMV6-apparaten geen automatische updates of ondersteuning voor Firefox meer. Kijk in uw app Instellingen of bekijk de informatie van uw fabrikant om te bepalen welke versie van Android zich op uw apparaat bevindt.

Firefox is compatibel met apparaten die Android 2.3 en hoger gebruiken. Installatie vereist ongeveer 24 MB interne opslagruimte, 384 MB aan RAM en een beeldscherm dat minstens 320 pixels hoog en 240 pixels breed is. U kunt Firefox voor Android downloaden of naar Firefox zoeken in de Google Play store.

Belangrijk: als u naar Firefox zoekt in de Google Play store en Firefox voor Android niet kunt vinden, is uw apparaat mogelijk niet compatibel.

iPads, iPhones en iPod touch-apparaten

Firefox is beschikbaar op iPhone-, iPad- en iPod touch-apparaten met iOS 8 en hoger. Voor meer infor, zie Is Firefox beschikbaar voor iPhone of iPad in mijn taal?

Andere mobiele apparaten

Firefox is NIET beschikbaar voor Windows Phone, Windows RT, Bada, Symbian, Blackberry OS, webOS of andere besturingssystemen voor mobiel.

Share this article: http://mzl.la/14wAMgM

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.