Waar kan ik de informatie over mijn abonnement op Mozilla VPN zien?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

U kunt ontdekken of uw abonnement op Mozilla VPN actief is door de volgende stappen te volgen:

1. Bezoek https://accounts.firefox.com/ en meld u aan als u nog niet bent aangemeld.
  2. Klik op Betaalde abonnementen in het navigatiemenu links.
    VPN subscription
  3. Er wordt een nieuw tabblad geopend dat uw abonnementsgegevens toont. Hier kunt u uw abonnement opzeggen of opnieuw afsluiten.