Wat is Pocket?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Pocket is een gratis service van Mozilla die het eenvoudig maakt om geweldige inhoud te ontdekken die aansluit bij uw interesses en om deze inhoud op te slaan, zodat u er later naar terug kunt keren – op elk apparaat, op elk gewenst moment.

Het is uw alles-in-één bestemming voor het lezen van meeslepende inhoud, het bijlezen op uw favoriete blogs en nieuwsbronnen, en het bekijken van video’s die u hebt ontdekt maar nog niet hebt kunnen bekijken. Er is nu geen reden meer om u zorgen te maken over het uitlezen van een artikel voordat u naar uw werk gaat, de kinderen naar school stuurt of nog een kop koffie maakt.

U haalt op deze manier het meeste uit Pocket:

1. Installeer Pocket op uw apparaten en voeg de Pocket-knop toe aan uw browser. Pocket houdt automatisch alles voor u gesynchroniseerd, zodat u hetzelfde ziet op elk apparaat. Lees voor meer info De Pocket-extensie installeren in uw browser.
  2. Lees hoe u naar Pocket opslaat. Sla overal op naar Pocket, zodat u wat belangrijk voor u is nooit uit het oog verliest. Lees hier hoe u opslaat.
  3. Ontdek nieuwe aanbevelingen om nu te lezen of voor later op te slaan. Uw Startpaginafeed is gevuld met geweldige ontdekkingen, die zijn toegesneden op uw interesses. Hoe meer u Pocket gebruikt, hoe beter deze aanbevelingen zijn.

Hier bij Pocket is het onze passie om mensen te helpen meeslepende inhoud te ontdekken, waarbij we het eenvoudig maken om deze inhoud voor later op te slaan, zodat ze alles hebben op één betrouwbare plek.

Als u vragen hebt bij het opstarten, bezoek dan gerust Pocket Ondersteuning of stuur ons een tweet @pocketsupport. We horen graag van onze gebruikers.