Wat is de Marketplace?

This article is no longer maintained, so its content might be out of date.

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

De Marketplace is een winkel die apps aanbiedt die zijn ontworpen voor apparaten die Firefox OS, Firefox voor Android of Firefox voor desktop gebruiken. Hierdoor wordt het vinden van uw favoriete apps en het ontdekken van nieuwe eenvoudig. Het geweldige hieraan is dat de apps die u downloadt of aanschaft op meerdere apparaten of platformen kunnen worden gebruikt. Voor meer informatie, zie:

Marketplace Home

Aanmelden bij de Marketplace om uw apps op meerdere apparaten te gebruiken

U hoeft zich niet bij de Marketplace aan te melden om gratis apps te downloaden, maar als u een app wilt kopen, wordt u gevraagd zich aan te melden. Als u zich bij de Marketplace aanmeldt, worden alle apps die u downloadt (gratis en betaald) aan uw account toegevoegd. Deze kunt u daarna eenvoudig benaderen vanaf een ander Firefox OS-apparaat, of vanaf een Android-apparaat.

  • U kunt zich bij de Marketplace aanmelden door op de tandwielknop in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm te tikken en daarna Aanmelden/Registreren te kiezen.
Sign-in marketplace

Zodra u bent aangemeld, kunt u de apps die u hebt gedownload altijd benaderen:

  • Tik op de tandwielknop in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm en kies daarna Mijn apps.
My Apps

De Marketplace gebruikt Firefox Accounts voor het aanmelden. Voor meer informatie over Firefox-accounts, zie Mozilla-services benaderen met Firefox-accounts.

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.