Wat is de Marketplace?

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

De Marketplace is een winkel die apps aanbiedt die zijn ontworpen voor apparaten die Firefox OS, Firefox voor Android of Firefox voor desktop gebruiken. Hierdoor wordt het vinden van uw favoriete apps en het ontdekken van nieuwe eenvoudig. Het geweldige hieraan is dat de apps die u downloadt of aanschaft op meerdere apparaten of platformen kunnen worden gebruikt. Voor meer informatie, zie:

Marketplace Home

Aanmelden bij de Marketplace om uw apps op meerdere apparaten te gebruiken

U hoeft zich niet bij de Marketplace aan te melden om gratis apps te downloaden, maar als u een app wilt kopen, wordt u gevraagd zich aan te melden. Als u zich bij de Marketplace aanmeldt, worden alle apps die u downloadt (gratis en betaald) aan uw account toegevoegd. Deze kunt u daarna eenvoudig benaderen vanaf een ander Firefox OS-apparaat, of vanaf een Android-apparaat.

  • U kunt zich bij de Marketplace aanmelden door op de tandwielknop in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm te tikken en daarna Aanmelden/Registreren te kiezen.
Sign-in marketplace

Zodra u bent aangemeld, kunt u de apps die u hebt gedownload altijd benaderen:

  • Tik op de tandwielknop in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm en kies daarna Mijn apps.
My Apps

De Marketplace gebruikt Firefox Accounts voor het aanmelden. Voor meer informatie over Firefox-accounts, zie Mozilla-services benaderen met Firefox-accounts.

// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.
Wurd frijwilliger by Mozilla Support