Wat is plugin-container

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

Plug-ins worden apart van Firefox geladen, waardoor het Firefox-hoofdproces geopend kan blijven als een plug-in crasht. Dit artikel legt uit waarvoor plugin-container bedoeld is.

Wat is een plug-in?

Een plug-in is een stukje software dat internetinhoud weergeeft die Firefox van zichzelf niet kan verwerken. Hieronder vallen doorgaans video, audio, onlinespellen en presentaties die in bedrijfseigen formaten zijn gemaakt. Plug-ins worden gemaakt en verspreid door de bedrijven die deze bedrijfseigen formaten maken. Enkele algemeen bekende plug-ins zijn Adobe Flash, Quicktime en Silverlight. Voor meer informatie over plug-ins, zie Plug-ins gebruiken voor het afspelen van geluid, video, spellen en meer.

Wat is plugin-container.exe?

Elke plug-in wordt apart van Firefox geladen in een plugin-container.exe-proces, waardoor het Firefox-hoofdproces (firefox.exe) geopend kan blijven als een plug-in crasht. Er worden net zoveel plugin-container.exe-processen gestart als plug-ins, vanaf het opstarten van de Firefox-sessie. Voor meer informatie over crashes van plug-ins, zie Crashrapporten van plug-ins verzenden om Mozilla Firefox te helpen verbeteren.

Hebt u problemen?

Als sommige plugin-container.exe-processen veel computerbronnen gebruiken, zie dan Firefox gebruikt te veel CPU-bronnen - Het probleem verhelpen en Firefox gebruikt te veel geheugen (RAM) - Het probleem verhelpen.

Share this article: http://mzl.la/1xKrLjF

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.