Wat is er met de menu’s Bestand, Bewerken en Beeld gebeurd?

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

Als de menu’s Bestand, Bewerken en Beeld ontbreken, komt dit doorgaans doordat de menubalk is verborgen, Firefox zich in volledigschermmodus bevindt of doordat het bestand dat uw werkbalkinformatie bevat beschadigd is geraakt. Hier wordt uitgelegd hoe u dit alles kunt verhelpen.

Als de menu’s Bestand, Bewerken en Beeld ontbreken, komt dit doorgaans doordat Firefox zich in volledigschermmodus bevindt of niet de geselecteerde toepassing is. Hier wordt uitgelegd hoe u dit alles kunt verhelpen.

Noot: als andere werkbalken of knoppen ontbreken, zie dan Navigatieknoppen zoals Terug, Vooruit, Startpagina en Vernieuwen ontbreken.

De menubalk weer zichtbaar maken

Als u een knop Firefox in de linkerbovenhoek van het venster hebt in plaats van de menu’s Bestand, Bewerken en Beeld, betekent dit dat de menubalk is verborgen. De knop Firefox brengt de meest gebruikte functies uit deze menu’s onder op één plek. Natuurlijk kunt u de menu’s in oude stijl gebruiken als u dat wilt.

• Klik eenvoudig met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van de tabbladenstrook en vink Menubalk aan in het pop-upmenu.
    Menu Bar - Win
  1. Klik op de menuknop new fx menu en kies Aanpassen.
  2. Klik onder in het scherm op het vervolgkeuzemenu Werkbalken tonen/verbergen en kies Menubalk.
    Show Menu 29 - Win Show Menu 29 - Lin
  3. Klik op de groene knop Aanpassen afsluiten.
Hoeft u de menubalk niet altijd te zien? Druk eenvoudig op de Alt-toets om tijdelijk de menu’s in oude stijl zichtbaar te maken.
Om de menubalk weer te geven bij het gebruik van een schermlezer: druk tegelijkertijd op de de toetsen Alt en V, daarna op T en daarna op M.

Volledigschermmodus uitzetten

U kunt de volledigschermmodus als volgt uitzetten, zodat u de menubalk weer kunt zien.

• Beweeg de muisaanwijzer naar de bovenkant van het scherm en klik op het pictogram Volledig scherm 1ac02852251f68821c5828d6ae805417-1258684309-723-3.png om het Firefox-venster naar de normale grootte terug te zetten en de menubalk zichtbaar te maken.
  1. Beweeg de muisaanwijzer naar de bovenkant van het scherm.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van de tabbladenstrook.
  3. Klik op Volledigschermmodus verlaten.
  1. Beweeg de muisaanwijzer naar de bovenkant van het scherm om de werkbalk weer te laten verschijnen.
  2. Klik op de menuknop new FX menu aan de rechterkant van de werkbalk en selecteer Volledig scherm.
    Fullscreen 29 Win Fullscreen 29 Lin
  • Klik op de menuknop new FX menu aan de rechterkant van de werkbalk en selecteer Volledig scherm.
    Fullscreen 29 Mac

Firefox is niet de geselecteerde toepassing

Uw Mac zal altijd de menubalk weergeven voor het programma dat op dat moment is geselecteerd. Kijk naar de naam naast het Apple-menu 7fbbe94f1e8c1f2d1f6ea6dd93c1901d-1266954982-393-1.png in de linkerbovenhoek van uw scherm. Als hier geen ‘Firefox’ staat, klik dan ergens in het Firefox-venster om het nogmaals te selecteren.

Beschadigde werkbalken en bedieningen herstellen

Als het bestand dat uw werkbalkinformatie bevat beschadigd is geraakt, kunt u de functie Firefox herinitialiseren gebruiken om de standaard werkbalkinstellingen en bedieningen terug te zetten.

Als het bestand dat uw werkbalkinformatie bevat beschadigd is geraakt, kunt u de functie Firefox vernieuwenFirefox opfrissen gebruiken om de standaard werkbalkinstellingen en bedieningen terug te zetten.

Noot: bij het gebruiken van de vernieuwingsopfrisfunctie blijven uw bladwijzers, navigatiegeschiedenis, geopende tabbladen, vensters, wachtwoorden, cookies en gegevens voor automatisch aanvullen van webformulieren bewaard. Uw extensies en thema’s worden echter verwijderd en uw voorkeuren worden geherinitialiseerd.bij het gebruiken van de herinitialisatiefunctie blijven uw bladwijzers, navigatiegeschiedenis, geopende tabbladen, vensters, wachtwoorden, cookies en gegevens voor automatisch aanvullen van webformulieren bewaard. Uw extensies en thema’s worden echter verwijderd en uw voorkeuren worden geherinitialiseerd.bij het gebruiken van de herinitialisatiefunctie blijven uw bladwijzers, navigatiegeschiedenis, wachtwoorden, cookies en gegevens voor automatisch aanvullen van webformulieren bewaard. Uw extensies en thema’s worden echter verwijderd, geopende tabbladen, vensters en groepen worden niet bewaard, en uw voorkeuren zullen opnieuw worden ingesteld. Lees meer.
  1. Klik direct op deze knop Firefox opfrissen als u deze pagina in Firefox bekijkt.
    Via een andere browser of op een mobiel apparaat zal dit niet werken.
  2. Klik op Firefox vernieuwenopfrissen in het bevestigingsvenster om verder te gaan.
  3. Firefox zal worden gesloten en zichzelf vernieuwenopfrissen. Zodra dit is gebeurd, zal een venster de geïmporteerde gegevens weergeven. Klik op Voltooien en Firefox zal worden geopend.

Noot: er is ook een knop Firefox vernieuwenopfrissen in het venster Firefox Veilige modus, als u Firefox niet normaal kunt starten. Als u de knop VernieuwenOpfrissen niet kunt vinden in uw versie van Firefox, kunt u Firefox ook handmatig opfrissen door een nieuw profiel aan te maken. Zie hiervoor de instructies over hoe u een nieuw profiel kunt maken.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.