Wat kan naar Pocket worden opgeslagen?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Pocket slaat koppelingen (URL’s) uit uw webbrowser op. Dit betekent dat Pocket koppelingen naar uw artikelen, blogposts, video’s, afbeeldingen en meer kan opslaan. Als een pagina kan worden bekeken in uw webbrowser en de URL ernaartoe begint met HTTP of HTTPS, kan deze worden opgeslagen naar Pocket.

De meeste artikelen, blogposts en andere tekstgebaseerde webpagina’s zijn leesbaar in Artikelweergave, waar tekst, afbeeldingen en ingebedde video’s worden opgemaakt om perfect op het scherm van uw apparaat of computer te passen. Andere webpagina’s die niet in Artikelweergave kunnen worden getoond, worden getoond in Oorspronkelijke weergave, wat hetzelfde is als de pagina bekijken in uw browser. Klik hier voor meer info over Artikelweergave en Oorspronkelijke weergave.

Kan ik wat ik opsla benaderen zonder een internetverbinding?

Pocket biedt beperkte ondersteuning voor PDF-bestanden en afbeeldingen, maar er zijn enkele beperkingen.

• Net als alles dat u naar Pocket wilt opslaan, moet het PDF- of afbeeldingsbestand online worden gehost, en moet het in een browser te bekijken zijn met een unieke URL. Bestanden die lokaal worden opgeslagen op uw computer of mobiele apparaat kunnen niet naar Pocket worden opgeslagen.
  • Momenteel kunnen PDF’s niet worden opgeslagen met de Android-app.
  • PDF’s worden getoond in Oorspronkelijke weergave en kunnen niet worden doorzocht met de volledige-tekst-zoekfunctie van Pocket Premium.

Kan ik bestanden van mijn computer (Word-documenten, foto’s, eBooks) uploaden, e-mailberichten doorsturen of muziekbestanden of andere bestandstypen uploaden?

Pocket ondersteunt het uploaden van bestanden van uw computer niet, omdat het item online moet worden gehost met een deelbare URL.

Pocket ondersteunt geen bestandstypen anders dan PDF’s en afbeeldingsbestanden.