Leestijdschattingen en leesstatus gebruiken in Pocket voor Android

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Introductie

Pocket heeft vele manieren om de items in uw account te sorteren en categoriseren: item in de Lijst of het Archief bewaren, een favoriet maken van uw belangrijkste items, categoriseren met Labels en onze twee nieuwste functies: zoeken en sorteren op geschatte leestijd en items markeren als Gelezen of Ongelezen. Lees verder voor meer info over het gebruik van leestijdschattingen en het markeren van items als gelezen of ongelezen.

Itemstatus Gelezen

Items identificeren als Gelezen of Ongelezen

In Pocket voor Android 7.53 en later ziet u dat items in uw account worden getoond als Ongelezen (met vette tekst in de titel van het item) of Gelezen (met een normale letterdikte in de titel). Dit ziet er zo uit:

Using Reading Time Estimates in Pocket for Android 1

Items markeren als Gelezen of Ongelezen

Als u een item aantikt om het te openen, wordt het gemarkeerd als Gelezen. Houd om de status ervan te veranderen een item in uw Lijst ingedrukt en tik op het pictogram Gelezen/Ongelezen, dat er als een oog uitziet:

Using Reading Time Estimates in Pocket for Android 2

Houd een item ingedrukt om Bulkbewerking in te schakelen en de status van meerdere items tegelijk te wijzigen:

Using Reading Time Estimates in Pocket for Android 3

Als u een item hebt geopend, tik dan op het overloopmenu (drie stippen) in de rechterbovenhoek om de leesstatus te wijzigen:

Using Reading Time Estimates in Pocket for Android 4

Uw items sorteren op Gelezen of Ongelezen

U kunt uw lijst sorteren en filteren in het filtermenu. Tik op de filterknop rechts van de zoekbalk, zoals hieronder getoond:

Using Reading Time Estimates in Pocket for Android 5

Hiervandaan kunt u filteren op Gelezen of Ongelezen. Tik als u klaar bent nogmaals op de filterknop om het filter te deselecteren.

Leestijdschattingen gebruiken

Zoeken op Leestijdschatting

Als u op de zoekbalk tikt om in Pocket te zoeken, ziet u een sectie Tijd om te lezen. Kies een leestijd die aansluit bij uw stemming:

Using Reading Time Estimates in Pocket for Android 6

U ziet uw gekozen leeslengte in uw zoekbalk:

Using Reading Time Estimates in Pocket for Android 7

Ten slotte, als u filtert op leestijd, dan kunt u ook zoeken op trefwoord. Tik op de zoekbalk om trefwoorden aan uw zoekopdracht toe te voegen.

Uw Lijst sorteren op leestijdschatting

Tik op de filterknop naast de adresbalk voor toegang tot sorteeropties: Nieuwste of Oudste eerst, en Kortste/Langste om te lezen:

Using Reading Time Estimates in Pocket for Android 8

U kunt uw lijst ook filteren op Gelezen en Ongelezen items, om de resultaten verder te verfijnen.