De camera gebruiken

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Leg uw favoriete momenten vast met uw Firefox OS-telefoon.

Nadat u foto’s hebt gemaakt kunt u deze weergeven, bewerken en delen in de Galerij.
  1. Tik op camera app om de Camera-app te openen.
  2. Positioneer uw camera naar wat u wilt fotograferen en tik daarna onder in het scherm op cameracamera fxos 2.0. Tip: raak uw scherm aan om de camera op het object scherp te stellen.
  3. Uw foto wordt nu vastgelegd en gedurende een halve seconde ter controle zichtbaar. Als u deze foto niet wilt behouden, tikt u op deletedelete photo fxos 2.0 om hem te verwijderen.
In Firefox OS kunt u uw flitser- en focusinstellingen beheren als uw apparaat deze functies bevat.
Mogelijk ziet u een scherm dat vraagt of u uw locatie wilt delen. Als u dit toestaat, zullen gemaakte foto’s uw locatiegegevens bevatten. Om deze instellingen in de toekomst te wijzigen opent u de app Instellingen en tikt u op App-machtigingen, gevolgd door Camera.