Firefox bijwerken naar de meest recente versie

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

Firefox is standaard ingesteld om zichzelf automatisch bij te werken, maar u kunt altijd een handmatige update uitvoeren. Lees hier hoe:

Noot: als u de versie van Firefox in een pakketvorm voor uw Linux-distributie gebruikt, dient u te wachten tot er een bijgewerkt pakket wordt vrijgegeven naar de pakketrepository ervan. Dit artikel is alleen van toepassing als u Firefox handmatig hebt geïnstalleerd (zonder de pakketbeheerder van uw Linux-distributie te gebruiken).
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu , klik op Help Help-29 en selecteer Over Firefox.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Over Firefox.
  2. Het venster Over Firefox wordt geopend, en Firefox zal beginnen met het controleren op updates en deze automatisch downloaden.
    Update Win1 Fx14
  3. Klik zodra de updates gereed zijn voor installatie op Herstart om bij te werkenHerstart Firefox om bij te werken.

Update Win2 Fx14 Update Win2 Fx34
Belangrijk: als de update niet is gestart, niet wordt voltooid of als er een ander probleem is opgetreden, gebruik dan deze downloadkoppeling, of ga naar de pagina Systemen & talen om de nieuwste versie van Firefox voor uw besturingssysteem te downloaden en te installeren (zie Firefox downloaden en installeren in WindowsFirefox installeren in LinuxFirefox downloaden en installeren op Mac voor instructies).

Voor het wijzigen van instellingen voor het bijwerken, zie Paneel Geavanceerd - Toegankelijkheid, navigeren, netwerk, updates en andere geavanceerde instellingen in Firefox.

Share this article: http://mzl.la/152VFwM

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

These fine people helped write this article: Tonnes, Southparkfan, sam563. You can help too - find out how.