Update voor Accuweather of Wikipedia wordt niet gedownload op ZTE Open

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Als u de blauwe ZTE Open-telefoon hebt en updates voor de apps Accuweather of Wikipedia probeert te downloaden, merkt u wellicht dat het downloaden ervan nooit zal worden voltooid.

U kunt de updates als volgt installeren:

1. Probeer de update voor Accuweather of Wikipedia nogmaals te downloaden. De update wordt niet gedownload, maar dat is in orde.
  2. Tik op de downloadvoortgang en vervolgens op de knop Ja die verschijnt om te bevestigen dat u het downloaden wilt stoppen.

update_error
  3. Herstart nu uw apparaat door de aan-uitknop ingedrukt te houden en dan Herstarten te selecteren.

De update wordt tijdens het herstarten geïnstalleerd en de melding wordt gewist.