Kan Firefox niet instellen als standaardbrowser voor iOS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Momenteel staat Apple niet toe dat u de standaardbrowser op iPad-, iPhone- en iPod touch-apparaten wijzigt.

U kunt echter pagina's van Safari naar Firefox verzenden:

1. Tik in Safari op het pictogram voor delen share button ios .
  2. Kies Firefox als bestemming. Als Firefox niet voorkomt in de opties, tikt u op de knop Meer:
    more button marketplace
  3. Tik op de schakelaar naast Firefox om deze in te schakelen.

Als u deze wijziging in de toekomst wilt zien, kunt u op de site feedback geven voor Apple: Apple-feedback.

// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Fjoerfoks, Lamont Gardenhire. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.