Mozilla VPN inschakelen in Android

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Schakel de Mozilla VPN op uw Android-apparaat in als u verbinding met het internet maakt om uw surfactiviteit en de gehele netwerkverbinding van uw apparaat te beschermen. Surf op het internet met elke browser of gebruik een willekeurige toepassing en de VPN beschermt uw gehele apparaat. De VPN is beschikbaar op Windows, Mac, Linux, Android en iOS.

Met een abonnement kunt u Mozilla VPN gebruiken op maximaal vijf apparaten.

Met deze stappen schakelt u de VPN in op uw Android-apparaat:

1. Open de Mozilla VPN-app.
  2. Tik op de schakelaar Inschakelen om uw privacy te beschermen om uw hele apparaat te beschermen.
    androidon

De schakelaar wordt groen greenbutton indien ingeschakeld en een bericht dat VPN is ingeschakeld verschijnt op het hoofdscherm om u te laten weten dat uw verbinding veilig en privé is.

VPNTogle