Problemen met activeren of herstellen van uw Pocket Premium-abonnement

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Ik heb net een Pocket Premium-abonnement aangeschaft, maar ontvang een Activeringsfout

Als u een ‘Activeringsfout’ ziet na het afsluiten van een abonnement op Pocket Premium, betekent dit dat uw aankoop is gelukt, maar dat Pocket problemen ondervindt bij het activeren van uw account.

U kunt uw activering als volgt afronden:

1. Controleer dat u bent verbonden met het internet.
  2. Open Pocket, tik op Instellingen en selecteer Premium.

Als u hierna uw abonnementsdetails ziet, is uw account geactiveerd! Als dit niet het geval is, tik dan op Bestaand abonnement herstellen om het opnieuw te proberen.

Als u nog steeds problemen ondervindt, stuur dan een e-mailbericht met uw opdracht- of ontvangstnummer naar Pocket Ondersteuning en we kunnen u helpen uw account te activeren.

Ik probeer mijn Pocket Premium-abonnement te herstellen, maar zie een Activeringsfout

Als u al een abonnement op Pocket Premium hebt, maar uw apparaat niet kunt activeren, wordt dit verooraakt door een tijdelijk verbindingsprobleem. Controleer uw verbinding en probeer het opnieuw.