Ondersteuning van Thunderbird is beëindigd voor OS X 10.6, 10.7 en 10.8

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Dit artikel is alleen van toepassing op Mac-gebruikers.

Vanaf Thunderbird versie 52 vereist Thunderbird Mac OS X 10.9 (Mavericks) of hoger. Als u een eerdere versie van Mac OS X gebruikt, zijn er mogelijkheden voor u om een veilige versie van Thunderbird te blijven gebruiken.

Bezoek deze Apple Support-pagina om uw versie van Mac OS te vinden.

Optie 1: upgraden naar een Mac OS-versie die door Apple wordt ondersteund

Om de meest veilige e-mailervaring te garanderen, raden we aan een upgrade uit te voeren naar een versie van Mac OS die door Apple wordt ondersteund. Bezoek deze Apple Support-pagina voor meer informatie over upgraden.

Hoewel Thunderbird nog wel op niet-ondersteunde versies blijft werken, biedt het gebruik van Thunderbird op een ondersteunde versie u de beste en meest veilige gebruikerservaring.

Optie 2: Thunderbird versie 45 downloaden

Thunderbird 45 zal nog wel blijven werken op Mac OS X 10.6, 10.7 en 10.8, maar geen verdere (beveiligings)updates meer ontvangen. Thunderbird 45 kan vanaf hier worden gedownload. Kies eerst de map voor uw taalversie en download vervolgens het pakket.