Template:computercode

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
  1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Klik op het tabblad Sync.
  3. Klik op Firefox Sync instellen.
    Sync Setup 1
  4. Klik onder Ik heb al een Firefox Sync-account op Verbinden en de code voor het toevoegen van deze computer zal worden weergegeven.
    Comp Code
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefoxhet menu Extra en selecteer Sync instellen…. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Ik heb een account.
  3. De code voor het toevoegen van deze computer zal worden weergegeven.
    Pair - Win
  1. Klik in de menubalk op het menu Extra en selecteer Sync instellen…. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Ik heb een account.
  3. De code voor het toevoegen van deze computer zal worden weergegeven.
    Pair - Mac
  1. Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Sync instellen…. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Ik heb een account.
  3. De code voor het toevoegen van deze computer zal worden weergegeven.
    Pair - Lin