Schermafbeeldingen maken in Firefox OS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Het maken van schermafbeeldingen in Firefox OS is heel eenvoudig. Zo doet u dit:

1. Houd tegelijkertijd de startknop en de aan-uitknop ingedrukt.
    FxOS screenshot
  2. Er verschijnt een melding om te laten weten dat de schermafbeelding met succes is gemaakt.
    Screenshot notification

Uw schermafbeelding wordt in de app Galerij opgeslagen, waar u deze kunt bewerken en delen. Voor meer info, zie De Galerij-app gebruiken.