Tab Mix Plus is niet compatibel met FF 17 - Werk de add-on bij om het probleem te verhelpen

This article is no longer maintained, so its content might be out of date.

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

Er was een probleem met Tab Mix Plus en Firefox 17. In een poging om de best mogelijke ervaring voor onze gebruikers te bieden hebben we ervoor gekozen de add-on als niet compatibel te markeren. De ontwikkelaar van Tab Mix Plus heeft daarna een update uitgebracht die dit probleem verhelpt (versie 0.4.0.3.1). Bijwerken van Tab Mix Plus verhelpt het probleem.

Hoe werk ik Tab Mix Plus bij?

Als u de ontwikkelaarsbuild van Tab Mix Plus niet hebt geïnstalleerd, kunt u uw add-ons eenvoudig bijwerken om de meest recente versie te installeren:

 1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox (menu Extra in Windows XP) en klik daarna op Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend.
 2. Klik op Add-on Tools Icon en selecteer Controleren op updates. Als Firefox updates vindt, zullen deze automatisch worden gedownload. Extension Update Win 1
 3. Klik op de koppeling “Herstart nu om de installatie te voltooien”. Extension Update Win 2
 1. Klik in de menubalk op het menu Extra en klik daarna op Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend.
 2. Klik op Add-on Tools Icon en selecteer Controleren op updates. Als Firefox updates vindt, zullen deze automatisch worden gedownload.
 3. Klik op de koppeling “Herstart nu om de installatie te voltooien”.
 1. Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en klik daarna op Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend.
 2. Klik op Add-on Tools Icon - Linux en selecteer Controleren op updates. Als Firefox updates vindt, zullen deze automatisch worden gedownload.
 3. Klik op de koppeling “Herstart nu om de installatie te voltooien”.


Als u de ontwikkelaarsbuild hebt geïnstalleerd, verwijder deze dan en installeer de bijgewerkte versie

Als u de ontwikkelaarsversie van Tab Mix Plus hebt geïnstalleerd, zult u deze moeten verwijderen alvorens de bijgewerkte versie te installeren.

 1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop FirefoxKlik in de menubalk op het menu ExtraKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en klik daarna op Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend. Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend.

 2. Selecteer het paneel Extensies in het tabblad Add-onbeheerder.
 3. De-installeer de ontwikkelaarsbuild van Tab Mix Plus door op de knop Verwijderen naast Tab Mix Plus te klikken.
 4. Sluit en herstart Firefox.
 5. Ga naar de add-onpagina van Tab Mix Plus en klik op “Toevoegen aan Firefox”.

Lees Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen voor aanvullende informatie.

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.