Wisselen tussen apps of apps afsluiten

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

De applicatiebeheerder openen

Houd uw vinger op de startknop om de applicatiebeheerder te openen.

App Manager

1. Veeg naar links of naar rechts om direct naar een andere applicatie te navigeren.
  2. Tik op de miniatuurafbeelding van een app om deze weer te geven.

Een applicatie afsluiten

Open de applicatiebeheerder en veeg omhoog op de miniatuur van de actieve applicatie die u wilt sluiten, of tik op de sluitknop in de linkerbovenhoek van de applicatie.

How to close an app close 2.0