Registreren voor Pocket met uw Firefox-account

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Met Pocket kunt u webpagina’s opslaan en later benaderen. Alles wat u nodig hebt, is een gratis account. U kunt zelfs uw bestaande Firefox-account gebruiken om te registreren.

Registreren met uw Firefox-account

1. Klik op de Pocket-knop om de prompts voor het registreren te openen.
    sign up pocket storyboard pocket button 57
  2. Klik op Registreren met Firefox (of registreer met uw e-mailadres).
  3. De Firefox Accounts-pagina wordt in een nieuw tabblad geopend. Volg de prompts om een nieuwe account aan te maken, of meld u aan met uw bestaande Firefox-account.
    Nieuwe Firefox-accounts: u ontvangt een bevestigingsmail als u zich voor een nieuwe account registreert. Klik op de koppeling in het e-mailbericht om te bevestigen dat u de eigenaar bent van dat e-mailadres.
  4. Zodra u bent aangemeld, kunt u webpagina’s opslaan naar uw Pocket-lijst.
Bestaande Pocket-gebruikers: de Pocket-knop werkt net zoals de add-on. Klik op Meld u aan om u met uw bestaande account aan te melden. Zie Pocket support als u problemen hebt bij het aanmelden.

Problemen met registreren -- Sign Up-lus

Als u privacyinstellingen in Firefox hebt verscherpt, kunt u in een lus belanden als u op de Pocket-knop klikt. Als u zelfs wanneer u zich al hebt aangemeld wordt gevraagd u te registreren, volg dan deze instructies om een uitzondering voor getpocket.com toe te voegen.

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Klik op het paneel PrivacyPrivacy & Beveiliging.
  3. Kies onder Geschiedenis in de vervolgkeuzelijst Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis, en verwijder het vinkje bij Altijd de privénavigatiemodus gebruiken.
  4. Klik op de knop Uitzonderingen.
  5. Voer in het veld Adres van website getpocket.com in, en klik daarna op Toestaan.
  6. Klik tot slot op Wijzigingen opslaan.
Als u uw privacyinstellingen liever niet wijzigt, kunt u een pagina handmatig naar Pocket opslaan. Zie Pocket support voor instructies.
// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support