Registreren voor Pocket met uw Firefox-account

Untskoattelje mear út de Firefox-suite: Sync, Monitor, Relay en mear.

No begjinne
Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Met Pocket kunt u webpagina’s opslaan en later benaderen. Alles wat u nodig hebt, is een gratis account. U kunt zelfs uw bestaande Firefox-account gebruiken om te registreren.

Registreren met uw Firefox-account

 1. Klik op de Pocket-knop om de prompts voor het registreren te openen.
  Fx88AddressBar-PocketButtonFx89Toolbar-PocketButton
 2. Klik op Registreren met Firefox (of registreer met uw e-mailadres).
 3. De Firefox Accounts-pagina wordt in een nieuw tabblad geopend. Volg de prompts om een nieuwe account aan te maken, of meld u aan met uw bestaande Firefox-account.
  Nieuwe Firefox-accounts: u ontvangt een bevestigingsmail als u zich voor een nieuwe account registreert. Klik op de koppeling in het e-mailbericht om te bevestigen dat u de eigenaar bent van dat e-mailadres.
 4. Zodra u bent aangemeld, kunt u webpagina’s opslaan naar uw Pocket-lijst.
Bestaande Pocket-gebruikers: de Pocket-knop werkt net zoals de add-on. Klik op Meld u aan om u met uw bestaande account aan te melden. Zie Pocket support als u problemen hebt bij het aanmelden.

Problemen met registreren -- Sign Up-lus

Als u privacyinstellingen in Firefox hebt verscherpt, kunt u in een lus belanden als u op de Pocket-knop klikt. Als u zelfs wanneer u zich al hebt aangemeld wordt gevraagd u te registreren, volg dan deze instructies om een uitzondering voor getpocket.com toe te voegen.

 1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer Voorkeuren. Klik op de menuknop Fx57Menu en selecteer OptiesVoorkeuren.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.

 2. Klik op het paneel Privacy & Beveiliging.
 3. Kies onder Geschiedenis in de vervolgkeuzelijst Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis, en verwijder het vinkje bij Altijd de privénavigatiemodus gebruiken als dit is aangevinkt (er zal worden gevraagd om Firefox opnieuw te starten).
 4. Klik op de knop Toestemmingen beheren…Uitzonderingen beheren… in de sectie Cookies en websitegegevens.
 5. Voer in het veld Adres van website getpocket.com in, en klik daarna op Toestaan.
 6. Klik tot slot op Wijzigingen opslaan.
Als u uw privacyinstellingen liever niet wijzigt, kunt u een pagina handmatig naar Pocket opslaan. Zie Pocket support voor instructies.

Wie dit artikel behelpsum?

Ien momint…

Dizze aardige minsken hawwe holpen by it skriuwen fan dit artikel:

Illustration of hands

Frijwilliger wurde

Lit jo ekspertize groeie en diel dizze mei oaren. Beäntwurdzje fragen en ferbetterje ús kennisbank.

Mear ynfo