Delen vanuit Pocket voor Android

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Introductie

Pocket voor Android biedt diverse manieren om met anderen en met uw favoriete apps te delen. Lees verder voor info over hoe u kunt delen in Pocket voor Android.

Het deelmenu

U kunt de deelknop vinden in zowel uw lijst als wanneer u een item opent. Als u uw lijst, favorieten of acrchief bekijkt, veeg danover het item om de actielijst te openen, waar u de deelknop vindt.

Als u een item bekijkt, vindt u de deelknop in het menu bovenaan het scherm:

Sharing from Pocket for Android

Het Android-deelmenu verschijnt. Zoals de meeste Android-apps toont dit menu veelgebruikte apps en snelkoppelingen op uw telefoon of tablet. Tik op de app of optie van uw voorkeur om af te ronden.
Als u een item deelt, ziet u dat de meestgebruikte deelopties bovenaan het deelmenu worden getoond, waardoor het eenvoudig is om er opnieuw mee te delen.