Een tabblad vanuit Firefox voor iOS naar een ander apparaat verzenden

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Met Firefox voor iOS kunt u tabbladen vanaf uw telefoon naar een ander apparaat verzenden, zodat u ze later kunt bekijken.

Zo doet u dit:

Zorg er eerst voor dat u bent aangemeld bij uw Mozilla-account.
  1. Ga naar de pagina die u wilt verzenden.
  2. Tik op het menu Pagina-acties.

PageActionsIOS29
  3. Tik op Verzenden naar apparaat.
  4. Op de prompt Tabblad verzenden kiest u het gesynchroniseerde apparaat waarnaar u het tabblad wilt verzenden.
  5. De pagina zal in een nieuw tabblad geopend worden als u Firefox op het ontvangende apparaat opent.
Kunt u uw gedeelde tabbladen niet zien? Lees Waar zijn mijn gesynchroniseerde tabbladen in Firefox voor iOS? voor meer informatie.