Handmatig naar Pocket opslaan

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Zelfs als u Pocket gebruikt op een computer waarop u de Pocket-browserextensie niet kunt installeren, kunt u nog steeds pagina’s opslaan naar Pocket door de Pocket-website te bezoeken en op de knop + in de werkbalk te klikken.

Save URL

Met de knop Een URL opslaan kunt u de URL (het webadres) van een item invoeren. Druk op Toevoegen om de URL op te slaan.

Save URL in Pocket

Nadat het item is opgeslagen, kunt u Labels toevoegen of het item openen in Opgeslagen items.