Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Via de hoofdwachtwoord-functie kunt u alle lokaal opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden beschermen met een hoofdwachtwoord. Als u uw hoofdwachtwoord bent vergeten, moet u dit herinitialiseren.

Waarschuwing: het opnieuw instellen van uw hoofdwachtwoord verwijdert al uw opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden.
  1. Typ de volgende locatie in de adresbalk:
    chrome://pippki/content/resetpassword.xul
  2. Druk op EnterReturn.
  3. De pagina ‘Hoofdwachtwoord herinitialiseren’ verschijnt. Klik op de knop Herinitialiseren om uw hoofdwachtwoord opnieuw in te stellen.
Onthoudt: het opnieuw instellen van uw hoofdwachtwoord verwijdert al uw opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden.