E-mail beantwoorden in Firefox OS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
  1. Tik op email om de e-mail-app te openen.
  2. Open het e-mailbericht dat u wilt beantwoorden door erop te tikken.
  3. Tik onder in het scherm op reply om alleen de afzender te beantwoorden, of tik op reply all om iedereen te beantwoorden.
  4. Vul het Onderwerp in, voeg ontvangers toe of pas deze aan in de velden Aan en Cc/Bcc en tik daarna op Verzenden. Zie E-mail verzenden en beheren voor volledige details.