Privénavigatie in Firefox voor Android

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

Gebruik het privétabblad in Firefox voor Android om webpagina’s te bezoeken zonder uw geschiedenis, wachtwoorden of voorkeuren voor websites te bewaren.

Wat slaat Privénavigatie niet op?

• Bezochte pagina’s
  • Formulier- en zoekbalkinvoer
  • Wachtwoorden
  • Downloads (gedownloade bestanden worden nog steeds naar uw apparaat opgeslagen, maar zullen niet in de downloadgeschiedenis van Firefox verschijnen)
  • Cookies
  • Tijdelijke internetbestanden (gebufferde bestanden)

Beleef een echte privénavigatie-ervaring met Firefox voor Android. Gebruik het privétabblad om websites te bezoeken zonder te worden getraceerd of gevolgd.

Privénavigatie zal:

• Voorkomen dat geschiedenis, wachtwoorden en ingevoerde tekst wordt bewaard
  • Automatisch invullen van formulieren en zoekvelden stoppen
  • Cookies blokkeren
  • Tijdelijke internetbestanden blokkeren
  • Volgende elementen van derde partijen op websites die u bezoekt blokkeren. (Tip: u kunt dit altijd uitzetten. Zie hiervoor Bescherming tegen volgen in Firefox voor Android).

Een privétabblad openen

• Een leeg privétabblad openen: tik op de knop Menu (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) en tik daarna op Nieuw privétabblad.
  • Een koppeling in een privétabblad openen: houd uw vinger op een koppeling om een menu zichtbaar te maken en kies Koppeling openen in privétabblad.

Open privétabbladen weergeven

Tik op het tabbladpictogram boven in uw scherm, en tik daarna op het maskerpictogram om de pagina’s die u in privénavigatie hebt geopend weer te geven.

private tabs m36 private browsing

Om een tabblad te sluiten tikt u op de X naast het tabblad dat u wilt sluiten. U kunt ook alle geopende tabbladen sluiten door op de menuknop en daarna op Privétabbladen sluiten te tikken.

Waarschuwing: Privénavigatie maakt u niet anoniem op het internet. Uw internetserviceprovider, werkgever (bijvoorbeeld bij het gebruik van wifi van uw werkgever) of de websites zelf kunnen nog steeds bijhouden welke pagina’s u bezoekt.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.