Pocket-websitecookies – FAQ

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Cookies die worden gebruikt op de Pocket-website

De Pocket-website gebruikt drie soorten cookies:

Noodzakelijke cookies

Deze cookies zijn essentieel om onze website te laten werken en ons bedrijf te ondersteunen. Ze kunnen niet worden uitgeschakeld. We gebruiken ze bijvoorbeeld om uw aanmeldingsstatus te beheren, en onze advertentiepartners gebruiken ze om advertenties te tonen en interacties en kliks te volgen. U kunt uw browser configureren om deze cookies te blokkeren of er meldingen over te ontvangen, maar dit kan gevolgen hebben voor de werking van bepaalde websitefuncties. Deze cookies slaan geen persoonlijk identificeerbare gegevens op, en advertenties blijven ongepersonaliseerd, tenzij Gerichte cookies zijn ingeschakeld.

Analytische cookies

We plaatsen deze cookies op uw apparaat om ons de gebruikersinteractie met onze website en ons product te helpen begrijpen. We gebruiken bijvoorbeeld Google Analytics en andere hulpmiddelen om populaire Pocket-webpagina’s te identificeren. Deze cookies worden ook gebruikt om uw accountvoorkeuren en taalinstellingen te onthouden.

Gerichte cookies

Op sommige Pocket-webpagina’s worden advertenties getoond. Als u kiest voor deze cookies, plaatsen de advertentiepartners van Pocket gerichte cookies op uw appraat, om de advertenties die u hier en op andere websites ziet te personaliseren.

Als u een YouTube-video afspeelt op Pocket en instemt met gerichte cookies, kan YouTube ook cookies op uw apparaat plaatsen voor personalisatiedoeleinden.

Veelgestelde vragen

Waarom vraagt Pocket om bevestiging van uw cookiekeuzes?

Pocket plaatst cookies om acties uit te voeren zoals het onthouden van uw aanmeldingsdetails, taalvoorkeuren, het meten van websiteprestaties en andere functies. Sommige advertentiepartners van Pocket gebruiken cookies op Pocket Ontdekken-pagina’s om interacties met en kliks op advertenties te volgen.

Als u gerichte cookies toestaat, plaatsen deze partners ook gerichte cookies op uw apparaat om advertenties op Pocket en andere websites te personaliseren. Als u gerichte cookies weigert, worden advertenties niet gepersonaliseerd.

Standaard plaatst Pocket noodzakelijke en analytische cookies, terwijl gerichte cookies zijn uitgeschakeld totdat u toestemming geeft voor plaatsing. U kunt altijd besluiten om analytische en gerichte cookies op Pocket in of uit te schakelen met het hulpmiddel Cookievoorkeuren. Klik voor toegang tot dit hulpmiddel op de koppeling Cookievoorkeuren in de voettekst van de website van Pocket. Pocket footer

Welke gegevens deelt Pocket met adverteerders voor gerichte cookies?

Pocket deelt geen privégegevens met adverteerders, ongeacht of u toestaat dat advertentiepartners gerichte cookies mogen plaatsen of niet. Het accepteren van gerichte cookies verbetert de advertentiepersonalisatie op Pocket en andere websites.

Klik hier voor meer informatie over hoe Pocket omgaat met gebruikersgegevens.

Als ik gerichte cookies niet toesta, verwijdert dit dan advertenties van de website van Pocket?

Het uitschakelen van gerichte cookies verwijdert geen advertenties van de website van Pocket. Om advertenties volledig te elimineren, kunnen Pocket-gebruikers een abonnement nemen op Pocket Premium, dat een advertentievrije ervaring biedt op de website van Pocket en extra functies bevat.

Hoe kan ik de cookies die zijn toegestaan op de website van Pocket bekijken en beheren?

U kunt uw cookie-instellingen beheren door naar het hulpmiddel Cookievoorkeuren te gaan via de koppeling in de voettekst van de website van Pocket.

Dit hulpmiddel is ook beschikbaar in ons privacybeleid en in uw sectie Privacy-instellingen als u een account hebt.