Permanente bibliotheek in Pocket Premium

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Permanente bibliotheek betekent dat, wanneer u een artikel opslaat, een kopie van dat artikel zoals dit was ten tijde van opslaan wordt bewaard in uw permanente bibliotheek. Na upgraden naar Pocket Premium kopieert de Permanente bibliotheek opgeslagen toepasselijke artikelen automatisch naar uw Permanente bibliotheek. Op die manier kunt u, zelfs als een artikel wijzigt of offline wordt gehaald, de versie openen die u in Pocket hebt opgeslagen.

Hoe is dit anders dan bij gratis Pocket-accounts?

In gratis accounts beheren de Pocket-apps het downloaden van inhoud. Het hoofddoel van deze functie is om de inhoud op te slaan voor offline lezen. Als u een artikel archiveert, of afmeldt bij de Pocket-app, worden gedownloade artikelen gewist uit de opslag van uw apparaat. Na dit moment moet de oorspronkelijke koppeling nog steeds beschikbaar en ongewijzigd zijn op het web om er nog bij te kunnen.

Van start met de Permanente bibliotheek

Als u upgradet naar Premium, maakt Pocket automatisch permanente kopieën van relevante artikelen in uw lijst Opgeslagen.

Permanente bibliotheek

Alle bestaande artikelen in uw account worden ook behouden, zo lang ze beschikbaar zijn ten tijde van de upgrade. Het kan enige tijd kosten om dit proces te voltooien voor bestaande artikelen. U kunt hier de voortgang controleren: Pocket Premium-accountstatus.

Wat zit er niet in mijn Permanente bibliotheek?

De Permanente bibliotheek van Pocket kan geen kopieën maken van de volgende inhoud:

• Video- en audiobestanden, evenals ingebedde media
  • Dynamische webinhoud, aangedreven door JavaScript of Flash
  • PDF-bestanden of andere documenten
  • Inhoud binnen iFrames
  • Inhoud die beschikbaar is achter betalingsmuren of die een account nodig heeft om te openen

Daarnaast maakt Pocket voor accounts met grote aantallen opgeslagen artikelen kopieën van de meest recente 30.000 artikelen in de account ten tijde van de upgrade. Er worden echter geen permanente kopieën verwijderd als er meer artikelen worden opgeslagen.

Uw Permanente bibliotheek benaderen

Permanente bibliotheek-functies zijn beschikbaar in Pocket voor Android en het Web.

Pocket voor Android

Als u een artikel opent in Oorspronkelijke weergave, ziet u uw permanente exemplaar van dat artikel. Als u wilt bijwerken naar de live versie (zijnde wat momenteel beschikbaar is op het web), tik dan op Vernieuwen. U doet dit zo:

• Open het overloopmenu (drie puntjes) in de bovenste werkbalk en selecteer Vernieuwen.

Na verversing van de pagina, kunt u de kopie in uw Permanente bibliotheek bijwerken. Zoek gewoon de groene balk onderaan het scherm en tik op Bijwerken.

Permanent library update

Pocket voor het Web

Als u Pocket in uw browser gebruikt, krijgt u toegang tot de permanente exemplaren van uw opgeslagen artikelen door deze stappen te volgen:

1. Verplaats de muisaanwijzer naar het ●●● menu van een artikel.
  2. Klik op Delen.
  3. Klik op Permanente kopie.

Pocket Permanent Copy

Om altijd de live gepubliceerde versie van een opgeslagen artikel te zien, klikt u op Oorspronkelijke weergave in hetzelfde menu Delen.

Meer vragen over Permanente bibliotheek

Wat is het verschil tussen Permanente bibliotheek en hoe de gratis versie van Pocket artikelen opslaat?

Als u een artikel opslaat, slaat de functie Permanente bibliotheek van Pocket Premium een persoonlijke kopie van de inhoud van dit artikel voor u op, in opmaken voor zowel de Artikelweergave als de Oorspronkelijke weergave. U kunt deze kopieën bekijken, zelfs als de oorspronkelijke pagina wijzigt op of wordt verwijderd van het web.

Voor gebruikers van de gratis versie is de manier waarop Pocket werkt, en zal blijven werken, dat we de koppelingen naar opgeslagen artikelen opslaan op onze servers, en niet de daadwerkelijke inhoud. De mobiele apps van Pocket downloaden de inhoud van elk artikel dat is opgeslagen in ‘Opgeslagen’ voor offline lezen, maar als u een artikel archiveert, wordt de kopie verwijderd van uw apparaat.

Als u artikelen wilt benaderen die zijn gearchiveerd, of als u aanmeldt bij uw Pocket-account op een nieuw apparaat, is het mogelijk dat u geen artikelen meer kunt benaderen die zijn gewijzigd of verwijderd van het web.

Wat gebeurt er met mijn Permanente bibliotheek als ik mijn abonnement op Pocket Premium opzeg?

Uw Permanente bibliotheek wordt 30 dagen na uw opzegging verwijderd.

Is mijn Permanente bibliotheek offline beschikbaar?

Als u offline bent, is het mogelijk om permanente kopieën van artikelen die zijn opgeslagen naar uw lijst ‘Opgeslagen’ te bekijken als u Pocket voor Android gebruikt. Omdat de apps van Pocket echter geen artikelen in het Archief downloaden, dient u online te zijn om de permanente kopieën van artikelen die zijn gearchiveerd te benaderen.

Kan ik permanente kopieën delen of exporteren?

Het is niet mogelijk om een permanente kopie van een opgeslagen artikel te delen of te exporteren.