Aanmelden bij Pocket met uw Firefox-account

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Als u zich voor Pocket hebt geregistreerd met uw Firefox-account, kunt u zich via diezelfde account aanmelden bij de Pocket-app op uw telefoon of tablet.

Uw Firefox-account gebruiken voor het aanmelden bij de Pocket-app

1. Start de app en tik daarna op Aanmelden.
  2. Tik op Aanmelden met Firefox.
  3. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Firefox-account in.
Als Aanmelden met Firefox geen optie is, zie dan de volgende sectie voor informatie over het aanmaken van een Pocket-wachtwoord.

Aanmelden bij Pocket als uw Firefox-account geen optie is

Sommige apps bieden geen manier om u bij Pocket aan te melden met uw Firefox-account. U kunt dan een voor Pocket specifiek wachtwoord aanmaken voor het aanmelden bij deze apps:

1. Bezoek de pagina Uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? van Pocket.
  2. Voer het e-mailadres in dat u met uw Firefox-account gebruikt en klik op Versturen.
  3. Controleer uw e-mail op een bericht van Pocket, en volg de instructies om een wachtwoord in te stellen.

Problemen met aanmelden bij Pocket

Als u privacyinstellingen in Firefox hebt verscherpt, kunt u in een lus belanden als u op de Pocket-knop klikt. Als Pocket zelfs wanneer u zich al hebt aangemeld blijft vragen u te registreren en u daarom geen pagina kunt opslaan, volg dan deze instructies om een uitzondering voor getpocket.com toe te voegen.

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Klik op het paneel PrivacyPrivacy & Beveiliging.
  3. Kies onder Geschiedenis in de vervolgkeuzelijst Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis, en verwijder het vinkje bij Altijd de privénavigatiemodus gebruiken.
  4. Klik op de knop Uitzonderingen.
  5. Voer in het veld Adres van website getpocket.com in, en klik daarna op Toestaan.
  6. Klik tot slot op Wijzigingen opslaan.
Als u uw privacyinstellingen liever niet wijzigt, kunt u een pagina handmatig naar Pocket opslaan. Zie Pocket support voor instructies.
// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support