Lastpass werd uitgeschakeld na het updaten van Firefox

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Als Lastpass is uitgeschakeld nadat u naar de nieuwste versie van Firefox hebt bijgewerkt, probeer Lastpass dan opnieuw te installeren vanaf officiële Mozilla-add-ons.

1. Ga naar de pagina Lastpass add-on en klik op de knop Toevoegen aan Firefox.
  2. Klik in de melding die verschijnt op de knop Installeren.
    install lastpass 43

Volg de aanwijzingen om Firefox opnieuw te starten. LastPass zal in uw lijst met add-ons worden getoond.

// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:mozbrowser, Fjoerfoks, Lamont Gardenhire. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.