Firefox installeren op een Android-apparaat via Google Play

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Lees Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? om te zien of uw apparaat wordt ondersteund.
Voordat u begint: als u synchronisatie op een willekeurige versie van Firefox Bèta, Aurora of Nightly hebt geïnstalleerd en ingesteld, moet u die versie de-installeren voordat u synchronisatie op Firefox voor Android instelt.

Firefox voor Android downloaden en installeren

1. Ga naar de Firefox downloadpagina en tik op de downloadknop om Firefox op uw apparaat te downloaden en te installeren.
  2. De Firefox-pagina op Google Play wordt geopend. Tik op de knop Installeren.
  3. Accepteer de machtigingen om het downloaden te beginnen.
    fennec_install
  4. Tik op de knop Openen zodra het downloaden is voltooid.
install_open1