Bladwijzers uit Internet Explorer of Microsoft Edge importeren

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

In Firefox kunt u uw Favorieten (in Firefox heten dit bladwijzers), instellingen en andere gegevens uit Microsoft Edge of Internet Explorer importeren, wat u het configureren van veel zaken bespaart. Dit artikel geeft u stap-voor-stap instructies om dit voor elkaar te krijgen.

Dit artikel is alleen van toepassing op Windows.
Noot: als u Favorieten van een andere computer wilt importeren, zie dan Internet Explorer-favorieten van een andere computer importeren.
  1. Klik op de knop Bibliotheek 57 library icon en daarna op Bladwijzers. Scroll naar de onderkant en klik op Alle bladwijzers tonen. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in het venster Bibliotheek op Importeren en reservekopie maken en kies Gegevens van een andere browser importeren….
    Import Data from Another Browser 57
  3. Selecteer in het venster Importeerwizard dat wordt geopend Microsoft Edge of Microsoft Internet Explorer en klik daarna op Volgende.
    Import IE 57 1
  4. Firefox zal de typen instellingen en gegevens tonen die het kan importeren. Selecteer de items die u wilt importeren, en klik daarna op Volgende.
    Import IE 57 2
    • Cookies: kleine beetjes informatie die door sommige websites op uw computer zijn opgeslagen en die worden gebruikt om u aangemeld te houden, uw opties te bewaren of andere dingen te doen.
    • Geschiedenis: informatie over de websites die u hebt bezocht.
    • Opgeslagen wachtwoorden: aanmeldingen voor websites.
    • Favorieten: webpagina’s die u in uw Internet Explorer-favorieten hebt opgeslagen.
  5. Klik op Voltooien. De items die u hebt geselecteerd, zouden nu moeten zijn geïmporteerd.
    Fx60ImportComplete-IE
    • Uw geïmporteerde favorieten van Microsoft Edge of van Internet Explorer zullen als een map in het menu Bladwijzers verschijnen.
      Import IE 57 3
  1. Klik op de knop Bibliotheek 57 library icon en daarna op Bladwijzers. Scroll naar de onderkant en klik op Alle bladwijzers tonen. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in het venster Bibliotheek op Importeren en reservekopie maken en kies Gegevens van een andere browser importeren….
    Import IE - Win1 fx7
  3. Selecteer Microsoft Edge of Microsoft Internet Explorer in het venster Importeerwizard en klik daarna op Volgende.
  4. Firefox zal de typen instellingen en gegevens tonen die het kan importeren. Selecteer de items die u wilt importeren, en klik daarna op Volgende.
    Fx52ImportItems-IE
    • Internetopties: algemene instellingen, waaronder uw startpagina. Aangezien Firefox en Internet Explorer verschillende functies bevatten, zal Firefox niet al uw instellingen kunnen importeren.
    • Cookies: kleine beetjes informatie die door sommige websites op uw computer zijn opgeslagen en die worden gebruikt om u aangemeld te houden, uw opties te bewaren of andere dingen te doen.
    • Geschiedenis: informatie over de websites die u hebt bezocht.
    • Opgeslagen wachtwoorden: aanmeldingen voor websites.
    • Favorieten: webpagina’s die u in uw Internet Explorer-favorieten hebt opgeslagen.
  5. Klik op Voltooien. De items die u hebt geselecteerd, zouden nu moeten zijn geïmporteerd.
    Fx52ImportComplete-IE
    • Uw geïmporteerde favorieten van Microsoft Edge of van Internet Explorer zullen als een map in het menu Bladwijzers verschijnen.
      Import Favorites - Fx29
Noot: voor meer informatie over het gebruik van bladwijzers in Firefox, zie Bladwijzers in Firefox.
// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support