Ik heb problemen met het bevestigen van mijn Mozilla-account

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Wanneer u zich aanmeldt voor een Mozilla-account, sturen we u een zescijferige verificatiecode, om te controleren of u de eigenaar bent van het e-mailadres dat bij de account hoort. We sturen u ook een e-mailbericht om uw account te bevestigen als uw aanmelding om veiligheidsredenen is geblokkeerd. Als u problemen ondervindt bij het bevestigen van uw account, probeer dan deze algemene oplossingen.

Ik heb mijn bevestigings-e-mailbericht niet ontvangen

Het kan enkele minuten duren totdat u uw bevestigingsbericht in uw Postvak IN ontvangt. Als u het bericht na een redelijke periode nog niet hebt ontvangen:

1. Probeer uw e-mailaccount via de webmailclient te benaderen en niet via uw e-mailsoftware.
  2. Spamfilters kunnen ook verhinderen dat het bericht in de juiste map belandt. Als u al enkele minuten hebt gewacht en uw Postvak IN hebt vernieuwd, controleer dan de map voor ongewenste berichten of spam om te bekijken of het bericht daarin is terechtgekomen.

Als u het bevestigingsbericht van Mozilla-accounts nog steeds niet ziet, nadat u de voorgaande stappen hebt geprobeerd, kan een sterk spamfilter ervoor hebben gezorgd dat het u helemaal niet heeft bereikt. Probeer accounts@firefox.com toe te voegen aan uw lijst met toegestane afzenders om te voorkomen dat uw e-mailprovider het e-mailbericht blokkeert. U kunt daarna de gegevens opnieuw ingeven op de inschrijvingspagina van Mozilla-accounts, of op de pagina op de koppeling Nog een code nodig? Opnieuw verzenden klikken om een zescijferige bevestigingscode in te voeren en een ander e-mailbericht te ontvangen.

Ik heb de code ingevoerd, maar mijn account is nog steeds niet geverifieerd

Als uw account nog steeds wordt weergegeven als niet-geverifieerd avatar mail 66, heeft onze accountserver waarschijnlijk nog niet gecommuniceerd met uw browser. Uw browser controleert periodiek uw status bij de server.

Een e-mailbericht is geretourneerd

U hebt een bericht ontvangen dat een e-mailbericht is geretourneerd:

Returned Email Message for Firefox Sync
  1. Controleer in uw e-mailinstellingen dat het adres accounts@firefox.com niet als spam is gemarkeerd.
  2. Voeg accounts@firefox.com toe aan uw adresboek. Hierdoor wordt het adres vertrouwd.
  3. Als u het bovenstaande hebt geprobeerd, probeer dit dan niet nogmaals voordat er 24 uur verstreken zijn, anders wordt uw account vergrendeld.

Uw Mozilla-account is vergrendeld

U hebt een bericht ontvangen dat uw account is vergrendeld: Sorry, we hebben uw account vergrendeld. De bevestigingsmail die we naar xxx@xxx hebben verstuurd, is geretourneerd en om uw Firefox-gegevens te beschermen, is uw account vergrendeld.

You Firefox account has been locked

Wacht eerst ten minste 24 uur en probeer het dan opnieuw. Als u nog steeds niet kunt aanmelden, neem dan contact op via deze koppeling.

Als u geen toegang tot de e-mailaccount meer hebt, dan dient u een andere Mozilla-account aan te maken met een werkend e-mailadres.

Noch hieltyd help nedich?

As jo de boppesteande stappen probearre hawwe en jo kinne noch hieltyd net oanmelde, stjoer dan in berjocht nei ús stipeteam.

Kontakt opnimme