Ik kan geen video’s of audio afspelen in Firefox voor Android 5.0 (Lollipop)

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Als u Firefox op uw Nexus 9 (of een ander Android 5.0-apparaat) gebruikt, kunt u op sommige websites problemen met het afspelen van video en audio ervaren. De meeste van deze problemen zijn in de nieuwste revisie van Firefox verholpen. Volg gewoon deze eenvoudige stappen.

Ik kan geen video’s in Firefox voor Android afspelen

Werk bij naar Firefox versie 34 (momenteel in Beta). Download de Betaversie op Google Play. Als u Firefox al in Beta gebruikt, volg dan deze stappen om naar de nieuwste versie bij te werken. Dit probleem is opgelost in uw versie van Firefox. Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met support.

Ik kan MP3-bestanden niet rechtstreeks in de Firefox-browser voor Android afspelen

Dit is een bekend probleem dat Mozilla probeert te verhelpen. Ondertussen kunt u het MP3-bestand in plaats daarvan proberen te downloaden en afspelen via de in uw apparaat ingebouwde MP3-speler.