Ik kan geen video’s of audio afspelen in Firefox voor Android 5.0 (Lollipop)

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Als u Firefox op uw Nexus 6, Nexus 9, of ander Android 5.0-apparaat gebruikt, kunt u op sommige websites problemen met het afspelen van video en audio ervaren. De meeste van deze problemen zijn in de nieuwste revisie van Firefox verholpen. Volg gewoon deze eenvoudige stappen.

Ik kan geen video’s afspelen

Dit is verholpen in Firefox versie 34. Volg deze stappen om Firefox naar de nieuwste versie bij te werken. Dit probleem is in uw versie van Firefox verholpen. Als u nog steeds problemen ervaart, neem dan contact op voor ondersteuning.

Ik kan MP3-bestanden niet rechtstreeks in de Firefox-browser voor Android afspelen

Dit is een bekend probleem dat Mozilla probeert te verhelpen. Ondertussen kunt u het MP3-bestand in plaats daarvan proberen te downloaden en afspelen via de MP3-speler die met uw apparaat wordt geleverd.

// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support