De startpagina instellen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Lees hier hoe u automatisch een gewenste webpagina kunt openen wanneer u Firefox start of op de knop Startpagina Home Button klikt.

Uw startpagina instellen of wijzigen

1. Open een tabblad met de webpagina die u als uw startpagina wilt gebruiken.
  2. Sleep dat tabblad naar de knop Startpagina Home Button op uw werkbalk.
    Home Page 29 - WinXP Home Page 29 - Win8 Home Page 29 - Mac Home Page 29 - Linux
  3. Klik op Ja om deze pagina als uw startpagina in te stellen.
  1. Open de webpagina die u als uw startpagina wilt gebruiken.
  2. Sleep dat tabblad naar de knop Startpagina Home Button op uw werkbalk (standaard aan de linkerkant).
  3. Klik op de prompt op Ja om deze pagina als uw startpagina in te stellen.

Tip: er zijn meer startpagina-instellingen beschikbaar in het venster OptiesVoorkeuren.

• Klik op de menuknop New Fx Menu , selecteer OptiesVoorkeuren en kies het paneel Algemeen.
    • Vanuit het vervolgkeuzemenu kunt u Firefox bij het opstarten een lege pagina laten tonen of al uw vensters en tabbladen van uw vorige sessie.
    • U kunt ook meerdere pagina’s als uw startpagina instellen: open hiervoor elke pagina in een eigen tabblad en klik op Huidige pagina’s gebruiken.

De standaard startpagina herstellen

Als u uw startpagina-aanpassingen wilt verwijderen, doet u dit als volgt:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Klik in de sectie Opstarten onder Startpagina op Standaard herstellen.
    restore default fx38 Fx56GeneralPanelStartup-RestoreDefaultHomePage
  4. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.

Hebt u problemen?

We hebben oplossingen: