Een defecte app in de Firefox Marketplace rapporteren

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
  1. Open de Firefox Marketplace.
  2. Tik de naam in van de app die u wilt rapporteren. Specifieke instructies voor het vinden van apps vindt u in het artikel De Firefox Marketplace verkennen en apps vinden.
  3. Scroll omlaag naar de onderkant van de pagina.
  4. Druk op Misbruik melden.
  5. Noteer uw opmerkingen in het tekstveld en druk op Rapport verzenden.

Nadat de melding is gedaan, zal een van de reviewers de app controleren en de nodige stappen ondernemen.